Crònica d'experiències

Pors recíproques (Nigèria)


     Arribant a l'Àfrica central, deixem enrera Mali que està amb guerra al nord, però entrem a Nigèria que no està amb guerra, però estan sota amenaça terrorista. Al nord de Nigèria hi ha Boko Haram i ben just fa dos mesos van segrestar unes dues-centes nenes a part de posar alguna bomba en zones concorregudes. (llegir més)


Vodoo (Vodú)


     L'animisme és compartit amb diferents graus encara que les persones siguin de religió cristiana, musulmana o altres. No és però fins al sud de Togo i Benin on aquest animisme es transforma i és converteix en una religiò propiament dita que s'anomena Vodoo. (llegir més)

De safari a Burkina Fasso

     Farts de veure documentals de fauna africana del Canal33 teniem set de veure animals, sobretot aquells que no podem veure a europa, animals grossos i en estat salvatge. (llegir més)

L'àfrica negra, primeres impresions

     Ja ben entrats al continent africà, és just després de Mauritania que experimentem un xoc. En molts pocs quilòmetres hi han moltes coses que canvien, començant pel nom del país i acabant pel color de la terra.  (llegir més)

Oasis

     Des de ben petits haviem sentit a parlar dels oasis, i amb això en teniem una imatge que representava el que ens havien explicat. Un punt al mig del desert on hi ha aigua i palmeres, val a dir que la idea que teniem fins fa ben poc, no diferia gaire de la que tenim ara. Diguem que ara la tenim més concreta i detallada a part de més real... (llegir més)   (video)

Els Caçadors de meteorits

     Ja estem en un país nou un país que és, però que alhora no és, el Sahara Occidental. Estan sota la opressió del país veí, marroc, i aixó es nota i es respira en l'ambient

     La gent té una mirada de certa desconfiança, no es fien així com així del pròxim, però quan saben qui ets i d'on vens t'ho donen tot..(llegir més)

No hay comentarios:

Publicar un comentario