Ruta


Kiffa – kayes (un adéu al desert) (frontera alternativa mauritania-mali)
            Arribem a kiffa tot orgullosos no només d'haver superat amb èxit el famós pas de Nega, sinó d'haver creuat i ja quasi deixat enrera el desert del Sahara... (llegir més)


Atar - Kiffa

            Sortim d'atar cap a terjit, no tenim tracks ni waypoints, només algunes indicacions de colls i oueds que ens ha donat un guia que seran les premises que ens aniran marcant la ruta... (llegir més)


Atravessant el desert

     Són tres quarts de deu del vespre, estem fets pols a part d'enterrats de sorra. El sol ja fa estona que s'ha post i les estrelles fan acte de presència. La nit es silenciosa i negra, no fa vent i la temperatura és molt agradable, convida a asseure's observant l'horitzó i a relaxar-se a gust per despedir al dia.... (llegir més)  (video)Sahara - Mauritania

     Estem a ven pocs kilòmetres de la frontera sud del Sahara occidental amb Mauritania, ja fa tres dies que hem entrat al país i ens estem dirigint a Atar la capital de l'Ardar... (llegir més)La Ruta


    Després d'haver viatjat en diversos països del planeta i haver fet alguna que altra aventurilla extravegant, se'ns acudeix passar a descobrir el continent africà.
      En anys anteriors ja haviem fet un petit tastet anant a Marroc, però ara el que ens movia de veritat era endinsar-nos en la part més perduda i desconeguda de totes, l`Àfrica central... (llegir més)

No hay comentarios:

Publicar un comentario